Slipp stress på morgonen!

Du har försovit dig, vilket leder till att du får i dig en kopp kaffe och i bästa fall en halvdan macka utan smör.

Du kommer till jobbet och gör en halvdan dag.

Du går till gymmet efter jobbet och gör ett halvdant pass. För att senare komma hem med känslan att dagens möjligheter togs ifrån dig.

Upplev skillnaden

Du har försovit dig, dina smoothie ingredienser står färdig i kylen och du mixar en fräsch, ordentlig och stabil smoothie påväg till jobbet.

Du kommer till jobbet för att leverera på situation efter situation. Du går till gymmet efter jobbet och gör ditt livs bästa träningspass, för att senare komma hem och känna en maximal energi för du tog dagen i dina egna händer.

Är det så lätt?

Det finns en anledning att många anser att vinner man morgonen så har du vunnit dagen. Ta dagens möjligheten i egen hand och vinn din morgon. Genom ett enkelt sätt: effektivisera din frukost. För du förtjänar att ha dina livsdagar varje dag.


Morgon smoothie på 2 minuter!

Här kommer min favorit morgonsmoothie som jag förbereder på under 2 minuter och som verkligen ger mig den boost jag behöver för att orka med en hel arbetsdag!

    • 1 banana
    • 10ml lemon juice
    • a couple of frozen strawberries
    • 1 teaspoon of flax protein
    • 100ml of Greece yogurt

Cut the banana into small circles. Sprinkle lemon juice over bananas. Add all ingredients to a blender and start blending.

Just nu har vi kampanj på Myblend Plus